Groenstraat Fitness

U wilt bewegen en ontspannen in een aangename sfeer? Dan gaat het richting de fitnesszaal Groenstraat Fitness in Sint-Joost-ten-Node (Brussel)!

 

Met ervaring en een luisterend oor werken de coaches van de Groenstraat Fitness aan de re-integratie van jongeren via sportbeoefening. Wij stellen gepersonaliseerde programma’s op zodat iedereen zich op zijn best voelt, met o.a. programma’s voor afslanken, spierversterking of toename van de spiermassa.

 

Contactpersoon : Mr. Dekhoda - 0496/ 28 79 77

 

Beweeg bij u in de buurt

Om opnieuw in vorm te raken, uw spieren te oefenen en veerkrachtig te worden, is er niets beter dan een gepersonaliseerd programma met oefeningen voor spierversterking, cardiotraining en strekoefeningen op maat.

 

Groenstraat Fitness wil Brusselse jongeren de kans geven om zich uit te leven en gezond in vorm te blijven. Aan sport doen en deelnemen aan cursussen voor spierversterking of gevechtssporten is productief en ideaal voor wie zich verveelt en niets te doen heeft. Iedereen leert er zijn agressiviteit onder controle te houden en zelfvertrouwen op te bouwen.

Gevechtssporten

Wij beschikken over een zaal met boksballen en een boksring. Onze moderne installaties en nieuwe apparatuur voor cardiotraining zijn elke dag van de week beschikbaar van 10 tot 21.30 uur, en op zaterdag van 12 tot 16 uur. Wij bieden abonnementen aan zonder verplichting.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over de sportieve programma’s van Groenstraat Fitness. Wij bezorgen u snel alle inlichtingen.


 

 

CONTACT

 

 Bereken route